Expert duurzaamheid (DUTCH SPEAKING)

De missie van Orange Architects is gebouwd op een brede definitie van duurzaamheid en gebaseerd op drie pijlers: WORLD | WE | VALUE. Ons doel is om deze thema’s in al onze projecten te laden en samen te brengen, van de eerste schets tot de oplevering van een project. Op deze manier maken wij gebouwen en omgevingen die een positieve impact hebben op de kwaliteit van ons leven.

Om onze missie te volbrengen en deze ambitie kwalitatief en kwantitatief waar te maken, zoeken we een Expert Duurzaamheid die ons team met zijn / haar kennis verder kan versterken. Als expert ben je binnen het bureau verantwoordelijk om vanuit onze integrale missie het team, onze opdrachtgevers en de overige bouwteamleden uit te dagen, te inspireren en scherp te houden. Je vult samen met het team deze rol verder in en je zet onze duurzaamheidsambities op die manier krachtig om in daden.

Ben jij geïnteresseerd in architectuur en ligt jouw expertise op het vlak van duurzaamheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar een EXPERT DUURZAAMHEID met het volgende profiel:

 • Je bent een ervaren adviseur met minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je neemt initiatief en ziet kansen. Je wordt enthousiast van integrale duurzaamheidsvraagstukken, in al onze ontwerpuitdagingen;
 • Je kan jouw theoretische kennis goed omzetten in praktische en werkende oplossingen;
 • Je kunt jouw ideeën over duurzaamheid goed voor het voetlicht brengen en je bent in staat mensen mee te nemen in jouw voorstellen,
 • Je hebt een opleiding op HBO- of WO-niveau afgerond (bijv. duurzaamheid, bouwkunde, bouwfysica, innovatief bouwen);
 • Je kent de BREEAM systematiek, BENG-eisen, GPR, Bouwbesluit regelgeving etc.;
 • Ervaring met Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign is een pré;
 • Je schrijft en spreekt Nederlands (vloeiend) en hebt goede beheersing van de Engelse taal;
 • Je bent op korte termijn beschikbaar.

Wij zoeken een expert die gespecialiseerd is, maar ook in de breedte kan werken. We bieden een aanstelling voor minimaal 4 dagen per week, conform de CAO voor architectenbureaus.

Zoeken wij jou? Stuur dan een PDF (max. 6 mb) met de volgende informatie:

 1. Motivatie;
 2. Portfolio met overzicht van (relevante) projecten/werkervaring;
 3. Cv.

Sollicitaties kunnen worden verzonden naar work@orangearchitects.nl, onder vermelding van ‘vacature Expert Duurzaamheid’.

Our office is located in the centre of the world port city of Rotterdam. Traditionally a city of national and international trade, a city with residents from around the globe. This is our home, and we share with Rotterdam the identity of our company: creative, ‘hands-on’, proactive and international. Welcome to Orange Architects!