Junior Architect (NL)

Orange Architects is een multidisciplinair en internationaal opererend ontwerpbureau voor architectuur, stedenbouw, interieur en buitenruimte. Ons bureau is gevestigd in het centrum van wereldhavenstad Rotterdam. Van oudsher een stad van nationale en internationale handel, een stad met lokale en internationale bewoners. Dit is onze bakermat en met Rotterdam delen wij de identiteit van ons bedrijf: creatief, ‘hands on’, meedenkend en internationaal: welkom bij Orange Architects!

TOGETHER

Samen maken we betere en duurzame leefomgevingen. Orange Architects werkt vanuit een brede definitie van duurzaamheid, die gebaseerd is op drie pijlers: WORLD | WE | VALUE. Het is onze missie om deze thema’s in al onze projecten te laden en samen te brengen, van de eerste schets tot de oplevering van een project. Op deze manier maken wij gebouwen die een positieve impact hebben op de kwaliteit van leven.

TEAM

In verband met de groei van onze portfolio zijn wij per direct op zoek naar een Junior Architect die in de breedte kan werken en flexibel is. Een team player die met plezier ontwerpt, overleg voert, presentaties maakt en bouwkundig tekenwerk verricht. Samengevat kent de functie het volgende profiel:

JUNIOR ARCHITECT (ONTWERPER / TEKENAAR):

– Nederlands sprekend en schrijvend (vloeiend), goede beheersing van de Engelse taal;
– opgeleid als architect aan TU, Academie van Bouwkunst of gelijkwaardig,
– 1 tot 2 jaar werkervaring met Nederlandse woningbouwprojecten is een pré,
– goede allround ontwerper; zowel conceptueel als bouwkundig sterk;
– oog voor materiaal en detail,
– goede beheersing van Archicad (BIM), 1 tot 2 jaar praktijkervaring met Archicad is een pré;
– zelfstandig, accuraat, proactief en nauwkeurig,
– goede en accurate kennis van bouwkundige regelgeving in NL;
– goede ervaring met Adobe Photoshop, Illustrator en Indesign;
– op korte termijn beschikbaar.

VALUE

Wij bieden een aanstelling voor minimaal 4 dagen per week; in een fijne werkomgeving in het centrum van Rotterdam. Wij werken met een gedreven en internationaal team van ca. 25 architecten, waar ruimte is voor innovatie en (persoonlijke)ontwikkeling. In deze tijd van thuiswerken proberen wij onze mensen zo goed mogelijk te motiveren, te faciliteren en betrokken te houden bij het bureau, ook op sociaal vlak.

CONCEPT + CRAFT

Wij zijn een bureau van denkers en makers met een sterk concept gerichte benadering van de opgave. We maken lokale en unieke projecten, die dicht bij de mensen staan en aansluiten bij hun leefwereld en de omgeving waarin ze wonen. Om concepten tot leven te laten komen is vakmanschap nodig, op diverse deelgebieden en de visie om deze kennis op een vanzelfsprekende manier in het ontwerp te integreren. Met deze werkwijze, die we samenvatten als ‘Concept + Craft’ maken wij ons sterk voor een duurzame architectuur in de meest letterlijke zin van het woord; Architectuur die de tand des tijds goed kan doorstaan.

INTERESSE?
Stuur ons voor eind november een PDF (max 10 mb) via work@orangearchitects.nl met de volgende informatie:
– motivatie;
– portfolio met overzicht van projecten / werkervaring;
– cv.

Ons bureau is gevestigd in het centrum van wereldhavenstad Rotterdam. Van oudsher een stad van nationale en internationale handel, een stad met lokale en internationale bewoners. Dit is onze bakermat en met Rotterdam delen wij de identiteit van ons bedrijf: creatief, ‘hands on’, mee-denkend en internationaal: welkom bij Orange Architects!